Blæst design er et byrå bestående av selvstedige utøvere som jobber innen et bredt spekter av grafisk design og kommunikasjonsrådgivning. Gjennom årene har vi mottatt flere titall utmerkelser for våre arbeider både nasjonalt og internasjonalt.
Vi er bredtfavnende men tar gjerne oppdrag for kultursektoren eller andre som vil nå fram med viktig informasjon. Vår allsidige kompetanse spenner fra det meste innen grafisk design fra profileringsarbeid og utstillinger, tidsskrift og ikke minst bokdesign. 
Web: Vi leverer også nettsider og løsninger for butikk på nett og har gode resultater å vise til innen søkemotoroptimalisering,  AdWords, blogging og sosiale medier. 
Vi oppfatter oss som gode til å omsette konseptuelle tanker og ideer til god grafisk design. Vi tør i tillegg påberope oss en solid forståelse av typografi og lesbarhet gjennom våre arbeider. 
Til slutt: Vi er opptatt av miljøvern og nøysomhet - ikke ekstremt, men prosjekter som står fjernt fra dette kan best kanaliseres til andre aktører.