Blæst design er et byrå bestående av selvstedige utøvere som jobber innen et bredt spekter av grafisk design og kommunikasjonsrådgivning. Gjennom årene har vi mottatt flere titall utmerkelser for våre arbeider både nasjonalt og internasjonalt.
Vi er bredtfavnende men tar gjerne oppdrag for kultursektoren eller andre som vil nå fram med viktig informasjon. Vår allsidige kompetanse spenner fra det meste innen grafisk design fra fra profileringsarbeid og utstillinger, tidsskrift og ikke minst bokdesign. 
Web: Vi leverer også nettsider og løsninger for butikk på nett og har god gode resultater å vise til innen søkemotoroptimalisering,  AdWords, blogging og sosiale medier. 
Vi oppfatter oss som god til å omsette tanker og ideer til god grafisk design. Vår styrke er vår evne til å blande konseptuelt med estetisk arbeid. Vi tør i tillegg påberope oss en solid forståelse av god typografi og lesbarhet gjennom vårt arbeid innen bokdesign. 
Til slutt: Vi er opptatt av miljøvern og nøysomhet - ikke ekstremt, men prosjekter som står fjernt fra dette kan best kanaliseres til andre aktører.